favicon ebp studio
Thomas Mulder EBP Studio

Thomas Mulder

Expertise

Over Thomas

Thomas startte aanvankelijk met de studie Gezondheidswetenschappen. Al snel werd duidelijk dat hij zich meer aangetrokken voelde tot een studie gericht op de mens als individu. Hij maakte in 2010 de overstap naar de Universiteit Antwerpen om daar in 2013 zijn Bachelor en in 2015 zijn Master of Science cum laude af te ronden, waarna hij aan de Vrije Universiteit Brussel zijn MSc titel Manueel therapie behaalde.

Na een aantal jaren als fysiotherapeut en manueel therapeut te hebben gewerkt in diverse praktijken werden Thomas en Julian op een verjaardag aan elkaar voorgesteld. Beide fysiotherapeut dus gespreksstof genoeg. De ideeën ten aanzien van training en therapie kwamen dermate sterk overeen dat langzaam het idee groeide om samen te gaan werken. Dit resulteerde uiteindelijk in de opening van de eerste fysieke locatie van EBP Studio aan de Churchill-laan 87a in Amsterdam. De basisgedachte achter EBP Studio is een minder conventionele en meer wetenschappelijke benadering van therapie en training gebaseerd op het EBP principe (Evidence Based Practice)

In de afgelopen vijf jaren is Thomas werkzaam (geweest) bij onder andere:

  • Nederlands team basketball
  • Europees & Wereldkampioenschap 3×3 basketball
  • Racing Team Nederland
  • Talpa producties
  • Penitentiaire Inrichting Antwerpen
  • Belgische nationale studentenraad voor Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie

Publicatie: Does pre-surgical central modulation of pain influence outcome after total knee replacement? A systematic review (Osteoarthritis and Cartilage).

https://www.researchgate.net/publication/282018031_Does_pre-surgical_central_modulation_of_pain_influence_outcome

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26382109

favicon ebp studio
We gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te bieden door uw voorkeuren en herhaalbezoeken te onthouden. Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het gebruik van ALLE cookies.