favicon ebp studio

VEELGESTELDE VRAGEN

U kunt een afspraak verzetten of annuleren door uiterlijk 24 uur van tevoren contact op te nemen. Annuleert of verzet u uw afspraak binnen 24 uur, dan zullen wij het volledige bedrag voor uw afspraak factureren.

  • Een mondkapje
  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Binnen(sport)schoenen
  • Documenten van uw verwijzer, indien van toepassing

De eerste afspraak duurt 60 minuten. We starten de afspraak met een grondig intakegesprek om uw klacht(en) en behoefte(n) in kaart te brengen. Nadien volgt er, indien aangewezen, een lichamelijk onderzoek. We nemen de tijd die nodig is. 

Als bovenstaande grondig in kaart is gebracht starten we diezelfde of de volgende afspraak de behandeling.

Allereerst nodigen wij u graag uit voor een kennismaking. Hier heeft u nog geen sportkleding bij nodig. We laten u dan graag onze studio zien en samen kijken op welke manier wij u het beste kunnen helpen om uw doelen te bereiken. Als dit duidelijk is maken we een intake-afspraak waarbij we samen verschillende testen en metingen uitvoeren die op uw doelstelling(en) en training van toepassing zijn.

U heeft geen verwijzing nodig voor personal training, fysiotherapie en manueel therapie. Om een ‘chronische indicatie’ vergoed te krijgen bij uw verzekeraar, bijvoorbeeld een revalidatie na operatie, is een verwijzing wel nodig.

Onze therapeuten zijn bij uitstek gekwalificeerd om een adequate diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u door naar uw (huis)arts of een specialist uit ons netwerk.

Wij raden u aan uw (huis)arts op de hoogte te brengen dat u onder behandeling bent bij een van onze therapeuten.

U ontvangt van ons een nota die u na betaling kunt indienen bij de verzekeraar. Afhankelijk van uw aanvullende polis krijgt u in de meeste gevallen een volledige of gedeeltelijke vergoeding. Meer info en het exacte bedrag kunt u opvragen bij uw verzekeraar.

Zie ook:

EBP Studio kleedkamer
favicon ebp studio
We gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te bieden door uw voorkeuren en herhaalbezoeken te onthouden. Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het gebruik van ALLE cookies.