Querine EBP-studio

Querine Slooter

Expertise

Querine is begin 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens haar studie, aan de hogeschool Utrecht, deed zij al veel kennis op in de sport en revalidatie.
In haar jeugd hockeyde zij op landelijk niveau. Dit motiveerde haar in de fysiotherapie te duiken.

Na twee jaar werkervaring te hebben opgedaan bij twee praktijken in Amsterdam versterkt zij nu met vol enthousiasme het team van EBP Studio. 

Querine is een erg gemotiveerd en leergierig fysiotherapeut. Zo deed zij de cursus Mulligan Concept en heeft zich laten certificeren om zo erkend Mulligan therapeut te worden. Daarnaast startte zij in September 2021 de Master bekkenbodemtherapie. Haar gedrevenheid en behulpzaamheid maken haar de therapeut die ervoor zal zorgen dat u samen uw persoonlijke doelen behaald.

Lenno EBP-studio

Lenno Witteveen

Als professioneel basketballer zoekt Lenno al zijn hele leven grenzen op. Hij is gewend zichzelf continu uit te dagen en altijd te werken voor progressie. 

Hij geniet er des te meer van dit bij anderen over te brengen, hen beter te leren kennen en te helpen samen doel(en) te bereiken. Tijdens uw afspraak vindt hij het belangrijk dat uw training leuk is, maar ook zeker dat er hard getraind wordt.

EBP Team Tarkan Sen

Tarkan Sen

Expertise

Tarkan is als fysiotherapeut afgestudeerd met een minor in sportfysiotherapie. 

Hierbij heeft hij zijn kennis verbreed op het gebied van training, sportrevalidatie, orthopedische diagnostiek, voeding en sportpsychologie.

Bij Eredivisie zaalvoetbalclub ASV Lebo heeft hij twee seizoenen als performance trainer en fysiotherapeut gewerkt. Mede door zijn werkervaring, stages en opleiding heeft hij veel ervaring op kunnen doen met het begeleiden van (top)sporters.

U hoeft natuurlijk geen (top)sporter te zijn om door Tarkan te worden begeleid. Rekening houdend met uw behoefte stelt hij samen met u behandeldoelen op en helpt hij u op deskundige wijze.

Julian EBP-studio

Julian Jaring

Expertise

Julian zijn doel is om de kwaliteit van leven van zijn cliënten te verbeteren. Dit doet hij door middel van een combinatie van trainen en coachen op het gebied van bewegen en waar nodig een hands-on behandeling om bewegen beter mogelijk te maken.

Mede doordat hij zowel fysiotherapeut als personal trainer is kan hij met iedereen trainen; zelfs als iemand geblesseerd is of aan het herstellen is van een blessure. Zijn voornaamste affiniteit ligt bij lage rugklachten en bij schouderklachten, maar ook zonder klachten kun je perfect bij hem terecht!

Zelf traint en speelt hij 3×3 basketball, dat is een wat nieuwere vorm van basketbal waarbij je maar op één basket speelt. Met het Nederlandse nationale team hebben zij deelgenomen aan voor de Olympische Spelen in Tokyo 2021. Naast de Olympische Spelen neemt het team deel aan een wereldwijde competitie die de “FIBA 3×3 World Tour” wordt genoemd. Hierbij spelen zij dus veel toernooien over de hele wereld.

Thomas EBP-studio

Thomas Mulder

Expertise

Thomas startte aanvankelijk met de studie Gezondheidswetenschappen. Al snel werd duidelijk dat hij zich meer aangetrokken voelde tot een studie gericht op de mens als individu. Hij maakte in 2010 de overstap naar de Universiteit Antwerpen om daar in 2013 zijn Bachelor en in 2015 zijn Master of Science cum laude af te ronden, waarna hij aan de Vrije Universiteit Brussel zijn MSc titel Manueel therapie behaalde.

Na een aantal jaren als fysiotherapeut en manueel therapeut te hebben gewerkt in diverse praktijken werden Thomas en Julian op een verjaardag aan elkaar voorgesteld. Beide fysiotherapeut dus gespreksstof genoeg. De ideeën ten aanzien van training en therapie kwamen dermate sterk overeen dat langzaam het idee groeide om samen te gaan werken. Dit resulteerde uiteindelijk in de opening van de eerste fysieke locatie van EBP Studio aan de Churchill-laan 87a in Amsterdam.De basisgedachte achter EBP Studio is een minder conventionele en meer wetenschappelijke benadering van therapie en training gebaseerd op het EBP principe (Evidence Based Practice) In de afgelopen vijf jaar is Thomas werkzaam (geweest) bij onder andere:

  • Nederlands team basketball
  • Europees & Wereldkampioenschap 3×3 basketball
  • Racing Team Nederland
  • Talpa producties
  • Penitentiaire Inrichting Antwerpen
  • Belgische nationale studentenraad voor Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie
Publicatie: Does pre-surgical central modulation of pain influence outcome after total knee replacement? A systematic review (Osteoarthritis and Cartilage). https://www.researchgate.net/publication/282018031_Does_pre-surgical_central_modulation_of_pain_influence_outcome http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26382109