Querine EBP-studio

Querine Slooter

Expertise

Querine is begin 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens haar studie, aan de hogeschool Utrecht, deed zij al veel kennis op in de sport en revalidatie.
In haar jeugd hockeyde zij op landelijk niveau. Dit motiveerde haar in de fysiotherapie te duiken.

Na twee jaar werkervaring te hebben opgedaan bij twee praktijken in Amsterdam versterkt zij nu met vol enthousiasme het team van EBP Studio. 

Querine is een erg gemotiveerd en leergierig fysiotherapeut. Zo deed zij de cursus Mulligan Concept en heeft zich laten certificeren om zo erkend Mulligan therapeut te worden. Daarnaast startte zij in September 2021 de Master bekkenbodemtherapie. Haar gedrevenheid en behulpzaamheid maken haar de therapeut die ervoor zal zorgen dat u samen uw persoonlijke doelen behaald.

Aleks EBP-studio

Aleks Gegova

Na het behalen van haar personal training diploma in 2015 heeft Aleks in meerdere Europese landen met een grote verscheidenheid aan cliënten gewerkt. Van mensen met een sedentaire leefstijl tot professionele atleten. Mensen helpen hun lichaam in goede conditie te houden werd een echte passie die nog steeds veel plezier en voldoening geeft. Op een punt in haar carrière als personal trainer realiseerde zij zich dat fysiotherapie de enige manier was om mensen verder te brengen.

Door haar studie fysiotherapie aan de European School of Physiotherapy kan zij u ook perfect bijstaan bij blessures of tijdens uw herstel een trainingsprogramma samenstellen aangepast aan uw individuele behoeften en doelen.

Al op jonge leeftijd interesseerde Aleks zich in dans, sport en het menselijk lichaam. In jeugd excelleerde zij in ritmisch gymnastiek en klassiek ballet. Beide op nationaal niveau. Als ex professioneel atleet is haar doel u te inspireren dat u alles kunt bereiken als u bereid bent er voor te werken.

Lenno EBP-studio

Lenno Witteveen

Als professioneel basketballer zoekt Lenno al zijn hele leven grenzen op. Hij is gewend zichzelf continu uit te dagen en altijd te werken voor progressie. 

Hij geniet er des te meer van dit bij anderen over te brengen, hen beter te leren kennen en te helpen samen doel(en) te bereiken. Tijdens uw afspraak vindt hij het belangrijk dat uw training leuk is, maar ook zeker dat er hard getraind wordt.

Inez EBP-studio

Inez van der Eycken

Als scheikundige verliet Inez de industrie om haar passie na te jagen: mensen helpen fysiek en mentaal fit te worden. Nadat ze in 2019 haar personal trainer certificaat heeft behaald, geeft ze sinds 2020 les.

Toen EBP Studio opende wist ze dat ze deel uit wilde maken van het team en is nu front office support terwijl ze gelijktijdig haar kennis kan verdiepen als personal trainer. Ze is er van overtuigd dat het forceren van doelen of wensen voor veel mensen niet werkt en dat een positieve, vriendelijke aanpak die ruimte biedt voor je eigen benadering echte, blijvende waarde bijdraagt. Het trainingstraject is een zoektocht die je samen met de trainer aangaat en die meer dan alleen de fysieke inspanning kan omvatten. Dagelijkse gewoonten, voeding en mentale gesteldheid zijn evengoed bouwstenen voor fysiek herstel of een fitter leven. Vinden wat werkt voor jou is waar het om draait, zo kan je fysieke fitheid bijdragen aan een betekenisvol leven.

Julian EBP-studio

Julian Jaring

Expertise

Julian zijn doel is om de kwaliteit van leven van zijn cliënten te verbeteren. Dit doet hij door middel van een combinatie van trainen en coachen op het gebied van bewegen en waar nodig een hands-on behandeling om bewegen beter mogelijk te maken.

Mede doordat hij zowel fysiotherapeut als personal trainer is kan hij met iedereen trainen; zelfs als iemand geblesseerd is of aan het herstellen is van een blessure. Zijn voornaamste affiniteit ligt bij lage rugklachten en bij schouderklachten, maar ook zonder klachten kun je perfect bij hem terecht!

Zelf traint en speelt hij 3×3 basketball, dat is een wat nieuwere vorm van basketbal waarbij je maar op één basket speelt. Met het Nederlandse nationale team hebben zij deelgenomen aan voor de Olympische Spelen in Tokyo 2021. Naast de Olympische Spelen neemt het team deel aan een wereldwijde competitie die de “FIBA 3×3 World Tour” wordt genoemd. Hierbij spelen zij dus veel toernooien over de hele wereld.

Thomas EBP-studio

Thomas Mulder

Expertise

Thomas startte aanvankelijk met de studie Gezondheidswetenschappen. Al snel werd duidelijk dat hij zich meer aangetrokken voelde tot een studie gericht op de mens als individu. Hij maakte in 2010 de overstap naar de Universiteit Antwerpen om daar in 2013 zijn Bachelor en in 2015 zijn Master of Science cum laude af te ronden, waarna hij aan de Vrije Universiteit Brussel zijn MSc titel Manueel therapie behaalde.

Na een aantal jaren als fysiotherapeut en manueel therapeut te hebben gewerkt in diverse praktijken werden Thomas en Julian op een verjaardag aan elkaar voorgesteld. Beide fysiotherapeut dus gespreksstof genoeg. De ideeën ten aanzien van training en therapie kwamen dermate sterk overeen dat langzaam het idee groeide om samen te gaan werken. Dit resulteerde uiteindelijk in de opening van de eerste fysieke locatie van EBP Studio aan de Churchill-laan 87a in Amsterdam.De basisgedachte achter EBP Studio is een minder conventionele en meer wetenschappelijke benadering van therapie en training gebaseerd op het EBP principe (Evidence Based Practice) In de afgelopen vijf jaar is Thomas werkzaam (geweest) bij onder andere:

  • Nederlands team basketball
  • Europees & Wereldkampioenschap 3×3 basketball
  • Racing Team Nederland
  • Talpa producties
  • Penitentiaire Inrichting Antwerpen
  • Belgische nationale studentenraad voor Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie
Publicatie: Does pre-surgical central modulation of pain influence outcome after total knee replacement? A systematic review (Osteoarthritis and Cartilage). https://www.researchgate.net/publication/282018031_Does_pre-surgical_central_modulation_of_pain_influence_outcome http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26382109